2 Ağustos 2011 Salı

Göbekspor!

Türk milletinin aslında yapacağı sporda kuracağı klübün adı bu olmalı :)

Bugün bir arkadaşımla konuşurken öyle bir cümle kurdum ki yine tam bizi tanımlıyor: "Yediğimiz içtiğimiz yanımıza göbeğimize kâr kalsın" :)))) 

Yattığımız yerden herşeyi yapmak isteriz.. Eee aslan da yattığı yerden belli olur malum:) 

Ne kadar (az) ekmek, o kadar (çok) köfte aslında bizim milletimizin istediği. Bu parantez içindeki iki kelime cümleyi nasıl da değiştiriyor değil mi?  Hayatı da böyle 2 kelime ile değiştirmek isteriz.. hatta herşeyi :) 

Türküz.. sapına kadar... 


Tamam haklı belki milletim, sistem buna itiyor bizi sırtımızdan.. Patronumuzu görüyoruz, hiçbirşey yapmıyor bizden 3 kat para alıyor; arkadaşlarımıza bakıyoruz, babası zengin şirketinde çalışıyor(muş gibi yapıyor) ve keyfekeder bir hayatı var; gayrimenkul zengini insanlar gündüz alışveriş merkezlerinde fink atıyor; futbolcular (ayrı bir kategori zaten); birden şöhret olmuş yeteneksiz insanlar vs vs diyoruz... ooo bir elleri yağda bir elleri balda... Zamanının iyi topçuları (kime göre), sporu bırakınca göbek bağlamış yorumculuk yapıyorlar, hem de senin ömründe emekli olana kadar göremeyeceğin paraya.. Diğer branşlar zaten önemsiz, emekle(yerek) sürünen sporcular var o ayrı...ne gerek var zaten bu konulara girmeye... 

Neyse eeee bu tip insanları görünce, istiyor insan.. Canı çekiyor yahu.. Bir Göbekspor kurayım da ben de katılayım kervana diyor.. Haksız mı.. Can bu çeker :) Ağzı sulanır milletimin.. Emeksiz yemeğe sulanır.. Akar ağzı şapur şupur!!!

"Hayat sana güzel" dese keşke arkadaşları diye hayal kurar milletim insanı.. Eee bu kafada olunca, her yol mübah modunda (Özal sağolsun) yetiştirilmiş milletimin hakkıdır, hakkıdır Göbekspor!

Bu manıtkla neler yapmaz ki milletim insanı?

O zaman : 

Her zaman
Her yerde 
En büyük 
Göbek!!!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
55...Hayalperest...Invisible hand'e inanmayan bir İktisatçı...Pinponcu... Sarı... Kırmızı... Arada da çelişki duvarına işiyor...